Ве известуваме дека денес (03.12.2021) во 12.00 часот започнува четвртата седница на Советот на општина Богданци.

Доколку сте заинтересирани да ја гледате истата во живо, следете го следниот линк: 4 та седница во живо 

konya escort

antalya escort Saç ekimi ankara