Ве известуваме дека денес (26.11.2021) во 14.00 часот започнува третата седница на Советот на општина Богданци.

Доколку сте заинтересирани да ја гледате истата во живо, следете го следниот линк: трета седница во живо

konya escort

antalya escort Saç ekimi ankara