Советот на Општина Богданци на својата шеста седница закажана за Денес, 29.12.2021 година, со почеток во 10.00 часот ќе расправа за Предлог-Буџетот на општина Богданци за 2022 година. Покрај Предлог – Буџетот, на дневен ред ќе се најдат и сите Предлог Програми за 2022 година како и Предлог Решенија за разрешување и именување на членови на училишни, управни и надзорни одбори на институциите во Општина Богданци.

Доколку сте заинтересирани да ја гледате истата во живо, следете го следниот линк: шеста седница во живо

konya escort

antalya escort Saç ekimi ankara