Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Почитувани,

Ве известуваме дека од страна на ЈЗУ Центар за јавно здравје -Велес направени се лабараториски анализи на водата во Брана Паљурци. Од истите може да се заклучи дека водите на оваа акумулација не се одразуваат штетно по здравјето на луѓето и истите можат да се користат за капење и рекреација, за наводнување на земјоделски површини и напојување на стока.

стручно мислење за брана паљурци

 

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |