Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат граѓаните на с. Ѓавото дека се врши поставување  на нови  приклучоци на водоводната линија низ населеното место Ѓавото. Од таа причина во текот на наредните денови можни се повремени прекини во водоснабдувањето додека се заврши со новите приклучоци.

 

Се надеваме на разбирање.

 

   Општина Богданци

 

 

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |