Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Почитувани, имаме голема чест да ви соопштиме дека и во 2022 година во општина Богданци ќе се оддржи настанот традиционалното палење на коледарскиот оган.

Во Богданци истиот ќе се оддржи Среда 05.01.2022 година во Градскиот парк со почеток во 18 часот.

Настанот е во организација на Лебопекара ММ и Солун 53 маркети.

Во Богданци ќе земат учество локални музички изведувачи: Ристо Димитров, Здравко Илјачев, Наталија Данаилова, Марија Ичкова, Влатко Илјачев и  ученици од ООУ Петар Мусев.

Во Четврток 06.01.2022 година истиот настан во организација на Месната Заедница Стојаково ке се оддржи во населено место Стојаково пред Домот на култура Стојаково со почеток во 19.30 часот. 

konya escort

antalya escort Saç ekimi ankara