Општина Богданци на сите граѓани од католичка вероисповест им го честита големиот христијански празник Раѓањето Христово-Божиќ.

Општина Богданци на  католичките верници им посакува празничните денови да ги минат во духот на христијанските пораки за мир и разбирање меѓу луѓето.

Празничните денови нека донесат Божји благослов во вашите срца, во домовите и во вашите семејства.

Нека е честит и благословен големиот христијански празник – Божиќ !

konya escort

antalya escort Saç ekimi ankara