На верниците од исламската вероисповед им посакувам овој празник да го прослават во радост и среќа, со топли чувства кои ќе го исполнат семејниот дом. Ваквите големи празници отсекогаш биле прилика за изразување на взаемна почит и пријателство помеѓу луѓето.

 Нека Ви е честит светиот празник Рамазан Бајрам!

konya escort

antalya escort Saç ekimi ankara