Согласно последните заклучоци донесени од Главниот координативен кризен штаб за обезбедување целосна координација во врска со спречување на внесување и ширење на Корона вирус COVID-19, единиците на локалната самоуправа на Република Северна Македонија треба да направат  дезинфекција на улиците и јавните површини на својата територија.

Согласно горенаведеното, Ве известуваме дека општина Богданци на својата територија ќе врши дезинфекција на ден 19.03 2020 год. во вечерните часови.

За таа цел, Ве замолуваме Вашите возила да не ги оставате на улиците односно јавните површини за да може непречено да се изврши дезинфекцијата односно да се постигне саканата цел.

 

 

Со почит,                                                                Општина Богданци

 

nakitbahis

restbet giriş

ngs bahis

golden bahis

pasha bahis

asya bahis

betmatik

supertotobet

favori bahis

mobilbahis

ankabahis

nakitbahis giriş

kıbrıs escort

girne escort

girne taksi

konya escort

antalya escort Saç ekimi ankara