Ве известуваме дека денес (27.05.2021) во 14.30 часот започнува 64-та седница на Советот на општина Богданци.

Доколку сте заинтересирани да ја гледате истата во живо, следете го следниот линк: 64-та седница во живо

ekbonus.com deneme bonusu veren siteler bahisaq.com linkegit.com