Новости

Честит празник Богданци

Со положување цвеќе пред спомен бистите на паднатите борци кои загинале во воените дејствија за ослободување на Богданци,  Општина Богданци го одбележа Денот на општината, 10-ти Октомври, 77 години од ослободувањето на Богданци од фашистичките окупатори. На настанот присуствуваа градоначалникот Блаже Шапов, претседателот на Советот Елена Шутарова, пратеник од Собранието Драгица Ѓавочанова,  претставници од Сојузот […]

Известување

И З В Е С Т У В А Њ Е Се известуваат сите граѓани на Општина Богданци, кои поради некоја причина не успеале во изминатите денови  да остварат контакт со попишувачот, односно попишувачот не ги нашол дома или не стапил со нив во контакт, дека својата граѓанска и законска должност , со цел никој […]

Известување за зелена нафта

И З В Е С Т У В А Њ Е    Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство – Подрачна единица Гевгелија ги известува сите земјоделски производители кои пријавиле и користеле субвенции за 2020 год. (а не се корисници на мерката 1.18) да дојдат лично во просториите на Подрачната единица за да ги подигнат своите […]

Види Повеќе

jokerbet

tempobet

youwin

hepsibahis

grandpashabet

buca escort

trendbet mrcasino

gaziantep escort bayan gaziantep escort kayseri escort