Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Новости

Катја Гогова од Богданци го освои седмото место на Светската Хипо Олимпијада

Честитки за успехот на нашата Катја Гогова на Светската Хипо Олимпијада по англиски јазик, којашто оваа година се одржа во Рим. Денес беше во посета на општина Богданци заедно со нејзината менторка Оливера Прочкова Узунова и директорот на ООУ Петар Мусев, Богданци Атанас Нанчев. Катја го сподели своето искуство и впечатоци и како го постигна […]

ИПАРД3 – Можност за развој и напредок

Информативна кампања ИПАРД 3 – НОВИ МОЖНОСТИ ЗА МАКЕДОНСКОТО ЗЕМЈОДЕЛСТВО, има за цел да ги информира граѓаните и да помогне на секој потенцијален корисник кои ги нуди програмата. Презентациите детално ги објаснуваат новостите од програмата, како и можностите за инвестиции со првиот јавен повик за мерките 1, 3 и 7. 04.10.2023год(Среда) 14:00 часот Локација: Пионерски […]

Известување за планиран прекин на напојување со електрична енергија 30.09.2023

Без напојување со електрична енергија на 30.09.2023 од 13:00 до 17:00 часот ќе бидaт дел од корисниците од јужниот и источниот дел на Богданци , Беровска мала и излез кон Млаз (вклучително индустриските објекти Оранжерии Воденичар , Бреботекс , Млекара, Бовекс и други) и  корисниците од селата  Стојаково и Селемли , вклучително и индустриските објекти на потегот […]

Види Повеќе

istanbul travesti Magazin |