Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara
Блаже Шапов

Блаже Шапов

Градоначалник

Роден на 06.12.1977 година во Гевгелија. Живее во Богданци. Оженет, татко на две малолетни деца. Основно образование завршува во Богданци. Средното образование го завршува во Скопје, каде што и дипломира на Факултетот за физичка култура во 2005 година, на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ Скопје. Пред изборот за Градоначалник на општина Богданци работи како професор по физичко воспитување во СОУ „Богданци“ од Богданци. Зборува англиски јазик. Член на Советот на општина Богданци во периодот од 2009 – 2013 година и Претседател на Советот на општина Богданци во периодот од 2013 – 2017 година. Истакнат спортски работник, поранешен тренер на ФК „Вардарски“ Богданци, Претседател на СРД „Костреш“ Богданци и други спортски активности. Стапува на функцијата Градоначалник на 27.10.2017 година со првиот мандат, втор мандат извршува од 25.10.2021 година.

Телефонски број за контакт: 076 713 883;

Е адреса: sapovblaze@yahoo.com;

Приемен термин на Градоначалникот за консултација со граѓаните: секој четврток од 09.00 до 13.00 ч, но секогаш кога е во можност им излегува во пресрет на барањата на граѓаните.

Линк до анкетниот лист на Градоначалникот

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |