Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

За почиста Општина да го вклучиме и семејството во акцијата што ја организираме заедно со Вас граѓаните,  на ден 17 и 18 август (сабота и недела), за чистење во и пред дворовите, вклучувајќи ги и тротоарите.

Собраниот смет ставете го во ќеси или картонски кутии и оставете го до Вашите канти или контејнери. ЈП „Комунална чистота“ ќе го собира сметот следниот ден.

Совет на                                  Градоначалник на                       ЈП „Комунална чистота“

Општина Богданци                Општина Богданци                                   Богданци

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |