Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Советот на Општина Богданци заедно со  Општина Богданци, на ден 29.10.2019година (вторник) со почеток од 12:30 часот, организираат ДОБРОВОЛНА акција за собирање на смет од улиците „Крушевска“ ( од раскрсница- продавница на  Перо Попов до ООУ„Петар Мусев“ Богданци), улица „Изворски“ (почеток од Општина Богданци до откупен магацин на „Туран“ Богданци) и паркот пред СОУ „БОГДАНЦИ“ Богданци .

Место на собирање на учесниците во акцијата е паркот пред СОУ „БОГДАНЦИ“ Богданци.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |