Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Со цел  поголема колективна безбедност и превенција на населението, во услови на актуелната состојба со Covid 19 (корона вирус), Општина Богданци апелира до сите постари лица да ги почитуваат мерките на Владата на РСМ и да  ги користат услугите на  мобилниот  тим,  за помош и подршка на стари и изнемоштени лица и лица со посебни потреби.

Истите, за да не остваруваат директен контакт со останатите лица и да се изложуваат на дополнителна опасност, доколку имаат потреба од набавка на лекарства, прехрамбени производи  и средства за хигиена, ќе можат да се обратат во  општина Богданци на следниве  телефонски броеви: 072/916-648 и 034 222 333.

После повикот од страна на лице на кое што му е потребна помош или поддршка, мобилниот тим на општина Богданци доаѓа во домот на нарачателот, за да ја прими нарачката, со соодветни средства за набавка на истата.

Почитувајќи ги мерките на Владата на Република Северна Македонија, изречени поради актуелната состојба со корона вирусот, сите заеднички да допринесеме, за никој да не биде погоден.

Општина Богданци  ВИ стои на располагање за помош и поддршка!

Јавното здравје е заедничка одговорност!

nakitbahis

restbet giriş

ngs bahis

golden bahis

pasha bahis

asya bahis

betmatik

supertotobet

favori bahis

mobilbahis

ankabahis

nakitbahis giriş

kıbrıs escort

girne escort

girne taksi

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |