Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Ве известуваме дека следните економски оператори ќе го организираат снабдувањето и доставата на потребните намирници на граѓаните во времето, кое со последните мерки на Владата на РСМ, е забрането движење на граѓаните:

Во Богданци:

 • Екстра кум-мзп – маркет -070320994
 • Солун 53 Маркет ДООЕЛ- 075 245 980 / 070 945 960
 • М-3 трејдинг маркет-070218113/071299138
 • Еко фреш-маркет-071961411/034223259
 • Мар мани фруит-пиљара-070320085/070438468
 • Бо-ана синка – продавница-078614084
 • Тие-дем дооел-пиљара-078449501
 • Елита тодоров дооел рибен ресторан-071602043
 • Цаци – иван пиљара-078845866
 • Тп сандра ми пиљара/продавница-070539318
 • Бобо левел дооел-гостилница-034221140/070392447

Во Стојаково:

 • Биг миџо маркет Стојаково-034235588/0702636561

Во Селемли:

 • Думи Душко дооел – продавница Селемли-071207451

Овие економски оператори ќе примаат и испорачуваат по телефон нарачки од граѓаните во недела (24.05.2020) од 11.00 до 20.00 часот и понеделник (25.05.2020) од 10.00 до 20.00 часот.

Сите стари и изнемоштени лица и натаму можат да набават и да им се достават
потребните намирници преку општинскиот мобилен тим, јавувајќи се на
дежурниот телефон во Општина Богданци 072/916-648.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |