Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Почитувани,

Ве известуваме дека поради интервенции на трафостаница кај правното лице Туран Иван Дооел во Богданци, утре (27.04.2022) во периодот од 07.00 до 12.00 часот без снабдување со електрична енергија ќе остане поголем дел од Богданци, односно истиот реон кој без електрична енергија остана на ден 15.04.2022 година поради кражба на бакарни шини на истата  трафостаница.

Се надеваме на разбирање.

istanbul travesti Magazin |