Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Почитувани,

Ве известуваме дека согласно добиените податоци од ЕВН Македонија, екипите на ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа на одредени локации во Богданци. Заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија, на ден 25.05.2021 година (вторник) во периодот од 08.30 до 12.00 часот без снабдување ќе останат Рапид Гас, Пумпна станица, поранешната фабрика за пружини и кланица Богданци а на ден 26.05.2021 година (среда) во периодот од 08.25 до 12.00 часот без снабдување ќе останат стопанските корисници: Млекара, Бреботекс, ОУ „Петар Мусев“, оранжерии Агроградина и потрошувачите во Беровска Мала.

 

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |