Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

И З В Е С Т У В А Њ Е

Се известуваат сите граѓани на Општина Богданци, кои поради некоја причина не успеале во изминатите денови  да остварат контакт со попишувачот, односно попишувачот не ги нашол дома или не стапил со нив во контакт, дека својата граѓанска и законска должност , со цел никој да не биде пропуштен во пописот може да ја остварат во седиштето на КПР 3 Богданци до 30.09.2021 година.

Лица за контакт: Силвана Данаилова -Претседател на КПР 3 Богданци, контак телефон 072 223 193

Реонските инструктори: Валентина Попова  контакт телефон 077 870 682, Катерина Вангелова  контакт телефон 071 320 834

 

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |