Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Ги известуваме граѓаните дека градежните работи за реконструкција на водоводната мрежа во Богданци моментално се одвиваат на потегот од крстосницата „Дојранска“ со улица „Мирче Ацев“ (кај амбулантата) и истиот ќе биде затворен. Пристапот до амбулантата ќе се одвива само преку улицата „Мирче Ацев“ се до завршување на активностите.

                Се надеваме на разбирање.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |