Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Честитки за успехот на нашата Катја Гогова на Светската Хипо Олимпијада по англиски јазик, којашто оваа година се одржа во Рим. Денес беше во посета на општина Богданци заедно со нејзината менторка Оливера Прочкова Узунова и директорот на ООУ Петар Мусев, Богданци Атанас Нанчев. Катја го сподели своето искуство и впечатоци и како го постигна својот успех.

На оваа олимпијада од вкупно 30 финалисти во категоријата Little Hippo таа го освои седмото место со 96,98% реализација на целокупното тестирање. 

 Општина Богданци секогаш ги поддржува и ќе ги поддржува младите таленти од својата општина и ги охрабрува да чекорат храбро по својот пат на успехот.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |