Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Баџо ТП ДООЕЛ Богданци донираше 200 литра средство за дезинфекција Дезинтал за потребите на општина Богданци. Истото ќе се искористи за дезинфицирање на општинските институции и  јавните површини на територијата на нашата општина.

Ова е уште еден пример кој дирекно влијае врз подобрување на условите во средината каде што живееме во услови на пандемија. Изразуваме голема благодарност и до оваа општествено одговорна компанија.

Aпелираме до сите граѓани да се придржуваат кон мерките со цел зачувување на сопственото и јавното здравје.

 

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |