Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Се повикуваат сите заинтересирани лица кои сакаат да посетуваат обука и да се стекнат со државно признат Сертификат да аплицираат во периодот од 20.11.2023 до 24.11.2023 година.
Обуката ќе се спроведува преку Црвен крст на РСМ – Општинска организација Неготино, како верификуван провајдер на обуката.
Заинтересираните кандидати од Општина Гевгелија и Општина Богданци можат да се пријават во просториите на Општинска организација Црвен крст Гевгелија или на мејл gevgelija@redcross.org.mk.
Обуката за лични асистенти на лица со попреченост е сертифицирана и ќе биде со самофинансирање.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |