Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

На ден 21.04.2020 година (вторник) во просториите на СОУ „Богданци“  ќе се оддржи крводарителска акција во соработка со ЈЗУ „Институт за трансфузиона медицина на РСМ“ и „Црвен Крст на РСМ”.

Крводарителската акција ќе започне во 09.00 и ќе трае до 14.0 часот.

Сите заинтересирани да се пријават на телефонскиот број 078 321 465.

Направи добро дело!

Биди хуман!

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |