Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

На ден 03.04.2024 година (среда), во 12 часот во просториите на Општина Богданци се изврши ждребење за утврдување на редоследот за истакнување на плакати без надоместок на местата определени од страна на општината, за подносителите на кандидатите за претседател кои учествуваат на Претседателските избори 2024 година.

            Согласно Одлуката за утврдување на места за истакнување на изборни плакати без надоместок на подрачјето на Општина Богданци бр. 08-493/6 од 15.03.2017 година („Службен гласник на Општина Богданци“ бр. 05/17)  на територијата на Општина Богданци за истакнување на Изборни плакати без надоместок во текот  на изборната кампања се утврдуваат следните места:

  1. Во Богданци

-потпорен ѕид на детското игралиште на автобуска Богданци;

-на излезот од Богданци спрема Стојаково, просторот од левата страна покрај оградата на трафостаницата на ЕВН и

-ограден ѕид на игралиште Вардарски на ул. „Маршал Тито“-Богданци.

  • Во Стојаково

-во центарот на просторот покрај оградата на ресторантот;

-на просторот кај место викано „Чекркот“;

-просторот кај местото викано „Геран“ и

-просторот позади Црквата.

  • Во Селемли

-на просторот по главната улица на населбата, на автобуската постројка.

  • Во Ѓавото

-на влезот на населеното место на ограден ѕид од пумпата за вода до некогашен откупен пункт на Земко и

-во центарот на населеното место кај свртувалиштето за автобуси.

            Големината на просторот за истакнување на изборни плакати  ќе биде подеднакво утврдена за сите подносители на кандидати за претседател според следниот редослед:

Реден број за лепење плакатиКандидати за претседател Претседателски избори 2024 година
1Билјана Ванковска Цветковска  
2Стевчо Јакимовски  
3Стево Пендаровски  
4Бујар Османи
5Арбен Таравари  
6Гордана Сиљановска Давкова  
7Максим Димитриевски  

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |