Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

ВЕ ИЗВЕСТУВАМЕ ДЕКА ВО БОГДАНЦИ, ПОЧНУВАЈЌИ ОД ПОНЕДЕЛНИК (03.04.2023г.), МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО, УНФПА, МАГО И МАКЕДОНСКОТО ЛЕКАРСКО ДРУШТВО ВО СОРАБОТКА НА ЦРВЕН КРСТ НА РСМ, ВО БОГДАНЦИ, ЌЕ СПРОВЕДУВААТ БЕСПЛАТНИ ГИНЕКОЛОШКИ ПРЕГЛЕДИ, ВКЛУЧУВАЈЌИ И ПАП ТЕСТ. МОБИЛНАТА АМБУЛАНТА ЌЕ БИДЕ ЛОЦИРАНА ВО ЦЕНТАРОТ НА БОГДАНЦИ (ВО ГОРНИОТ ПАРК). ПРЕГЛЕДИТЕ ЌЕ БИДАТ СО ЗАКАЖУВАЊЕ. СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ТРЕБА ДА СЕ ЈАВАТ ВО ОПШТИНАТА НА ТЕЛЕФОН 034/222-333 ИЛИ ДА ДОЈДАТ ЛИЧНО (КАЈ ВАНГЕЛИЦА) ДА ИМ СЕ ЗАКАЖЕ ТЕРМИН. ПРЕГЛЕДИТЕ ЌЕ СЕ ИЗВРШУВААТ СЕ ДОДЕКА ИМА ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЛИЦА.

НЕ ОДЛОЖУВАЈТЕ. ПРЕГЛЕДАЈ СЕ. ЗАШТИТИ СЕ.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |