Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Советот на Општина Богданци на седницата оддржана на 10.05.2023 година, донесе Одлука за продолжување на работното време на угостителските објекти на подрачјето на Општина Богданци за ден 12 мај 2023 година (петок наспроти сабота).

            Согласно донесената одлука, Ве известуваме дека работното време на угостителските објекти во Општина Богданци на 12 мај 2023 година (петок наспроти сабота) ќе биде продолжено за еден час.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |