Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Дечињата од Детската Градинка не беа заборавени ниту од Центарот за развој на Југоисточниот Плански Регион кој пресрет на празниците кои ни претстојат им донираше новодишни пакетчиња. Насмевките на лицата на овие деца со пакетчињата се наша причина плус за уште посреќна и повесела Нова Година.

Упатуваме голема благодарност до Центарот за досегашната поддршка и соработка и посакуваме Среќни и весели Празници!!!

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |