Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници Кам Маркет донираше новогодишни пакетчиња кои беа поделени во Детската Градинка „Коста Поп Ристов Делчев“ и на дечиња од семејства во социјален ризик.

Општина Богданци упатува голема благодарност за донацијата. Дечињата беа пресреќни и со задоволство ги примија новогодишните пакетчиња. Се надеваме дека оваа соработка ќе продолжи. Им посакуваме среќни Новогодишни и Божиќни празници!!!

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |