Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Општина Богданци набави 50 нови контејнери со зафатнина од 1,1 метар  кубен. Станува збор за пластични контејнери со кои ќе бидат заменети некои од постоечките стари и оштетени контејнери, а ќе се постават и на места каде што досега немало садови за собирање на сметот од домаќинствата како во Богданци така и во сите населени места во Општината.

Набавката е извршена врз основа на објавениот оглас и изборот на најповолна понуда за  набавка на истите во вредност од 410.640 денари.

      

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |