Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Денес, 30.03 2020 год. (понеделник) со почеток од 19.00 часот Општина Богданциповторно ќе изврши дезинфекција на улиците и јавните површини на својата територија.

За таа цел  апелираме да не ги оставате вашите возила на улиците и јавните површини како и да го ограничите вашето движење за да може непречено да се изврши дезинфекцијата и да се постигне саканата цел.

nakitbahis

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |