Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Почитувани граѓани

По повод 3 ти Декември светскиот ден на лицата со попреченост Дневниот центар во соработка со НУ Музеј Гевгелија организира хуманитарен настан на кој ќе бидат изложени рачни изработки од корисниците на Дневниот центар. По тој повод Ве покануваме да бидете дел од овој настан.

Локација : Уметничка галерија Амам –Гевгелија

Дата 02.12 – петок со почеток од 16 часот.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |