Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Со големо жалење Општина Богданци денес ќе се прости од нашата почитувана долгогодишна колешка, Јованка Ампова.

Општина Богданци изгуби професионалец во областа на животната средина, кој ќе биде долго запаметен од колегите, соработниците и сите оние со кои градеше успешен однос на соработка.

Големите луѓе никогаш не умираат, засекогаш остануваат во срцата и драгите спомени.
Вашата добрина и ведар дух ќе остават вечен печат на времето поминато заедно, а Вашето име со светли букви засекогаш запишано во аналите на Општина Богданци .
Почитувана колешке, почивајте во мир и нека Ви е светол патот кон вечноста.

Вечна слава!!!

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |