Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

На ден 13.06.2022 година согласно предходните взаемни консултации, Градоначалникот на општина Богданци, Г-ин Блаже Шапов, во просториите на ТППЕ Гевгелија,  изврши предавање на значителна противпожарна опрема.

Опремата е набавена во рамките на проектот,,Зајакнување на општинските совети“ финансиран од Швајцарската агенција за развој и соработка. (SDC), спроведуван од Програма за развој на обединетите нации (УНДП)  како дел од поддршката на општините односно Територијалните Противпожарни Единици.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |