Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Општина Богданци  ги известува граѓаните дека согласно најновите мерки на Владата на РСМ и прогласената вонредна состојба на територијата на Република Северна Македонија  заради заштита на здравјето на ѓраѓаните и на вработените во Општинската администрација, од денес општинските служби ќе работат со скратено работно време од 08:00 до 13:00 часот.

Сите потребни информации и услуги граѓаните можат да ги добијат по електронски пат, додека барањата кои се од итен карактер или со временски рок,  да се доставуваат во Архивата на општината секој работен ден од 08 до 13 часот.

Дежурни телефони во Општина Богданци: 034 222 333, 034 222 335, 034 218 400

e-mail:  opstina_bogdanci@yahoo.com ;

e-mail: opstina_bogdanci@t.mk

 

Со почит

Општина Богданци

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |