Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Oпштина Богданци заврши со  активностите околу изградбата на канализационата и водоводната линија  во м.в Горно село во должина од 300м. Со ова реализирани се 6 приклучока на водоводната линија и 5 приклучока на канализационата мрежа.

Изведувач на активностите е ЈП „Комунална Чистота“ Богданци.

Општината  и понатаму продложува со активностите за целосно покривање на домаќинствата со водоводна и канализациона мрежа на територијата на општина Богданци.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |