Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

На ден 30.06.2020 година (вторник), во 14 часот во просториите на Општина Богданци се изврши ждребење за утврдување на редоследот за истакнување на плакати без надоместок на местата определени од страна на општината, согласно Одлуката за утврдување на места за истакнување на изборни плакати без надоместок на подрачјето на Општина Богданци бр. 08-493/6 од 15.03.2017 година („Службен гласник на Општина Богданци“ бр. 05/17)  за подносители на листи во Изборната единица 4, кои учестуваат на Предвремените парламентарни избори 2020 година.

Големината на просторот за истакнување на изборни плакати  ќе биде подеднакво утврдена за сите подносители на листи од  ИЕ 4 според следниот редослед:

 

 

 

Подносител на листа

Реден број по извршено ждребење
 

Политичка партија демократи

 

5

 

Коалиција МОЖЕМЕ

 

7

 

Политичка партија левица

 

3

 

Алијанса за албанците и алтернатива

 

2

 

Политичка партија Глас за Македонија

 

8

 

Граѓанско демократска унија -ГДУ

 

9

 

Интегра-македонска конзервативна партија

 

1

 

Демократска унија за интеграција-ДУИ

 

10

 

СДУ-Скопје

 

12

 

Единствена Македонија

 

4

 

МОРО-работничка партија

 

6

 

ВМРО-ДПМНЕ и коалиција „Обнова на Македонија“

 

11

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |