Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Почитувани,

Основниот суд Гевгелија ги известува граѓаните дека по повод 25-ти Октомври, Европскиот ден на граѓанска правда, организира отворен ден со цел правдата да се доближи до граѓаните и да бидат запознаени со нејзиното спроведување.

izmir escort

На овој ден (25.10.2019 година) Основниот суд Гевгелија на сите граѓани ќе им овозможи слободен пристап во своите простории кога ќе можат да присуствуваат на предавањата на тема „Право на сопственост“ и „Семејно право“ во периодот од 10,00 до 12,00 часот во сала бр.4 и сала бр.3.

Соопштението може да го погледнете во прилог.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |