Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Ве известуваме дека педесеттата седница на Советот на Општина Богданци е закажана за ден 04.04.2024 година (четврток) со почеток во 14.30 часот во Салата на Совет на општина Богданци.

На седницата ќе се работи по следниот

ДНЕВЕН  РЕД

  1. Разгледување на информација од ООУ „Кирил и Методиј“-Стојаково под бр. 03-89/1 од 12.03.2024 година.

 

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |