Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Ве известуваме дека педесет и деветтата седница на Советот на Општина Богданци е закажана за ден 18.03.2021 година (четврток) со почеток во 10.00 часот во Домот на културата „Бранд Петрушев“-Богданци.

На седницата ќе се работи по следниот

ДНЕВЕН  РЕД

  1. Предлог – Одлука за давање позитивно мислење за отварање на дуална паралелка во градежно-геодетска струка;
  2. Предлог-Одлука за давање позитивно мисење за одобрување на дуална паралелка во текстилно-кожарска струка;
  3. Предлог-План за запишување на ученици во прва година средно образование во СОУ „Богданци“-Богданци во учебната 2021/2022 година.

 

 

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |