Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Ве известуваме дека четириесет и третата седница на Советот на Општина Богданци е закажана за ден 05.08.2020 година (среда) со почеток во 09.00 часот во .Домот на културата „Бранд Петрушев“-Богданци.

На седницата ќе се работи по следниот

ДНЕВЕН  РЕД

  1. Предлог-Квартален извештај за извршување на буџетот на Општина  Богданци за периодот април-јуни 2020 година.
  2. Предлог-Одлука за утврдување на приоритет на проект (Реконструкција на улица „Маршал Тито“ во с. Стојаково);
  3. Предлог-Одлука за распределба на средства за поддршка на спортски друштва за 2020 година;
  4. Предлог-Одлука за прифаќање иницијатива за воспоставување меѓуопштинска соработка за решавање на проблемот со  бездомните животни;
  5. Годишен извештај за работата на Центарот за развој на Југоисточниот плански регион за 2019 година;
  6. Предлог-Годишен план за вработување во Општина Богданци за 2021 година;
  7. Предлог-Одлука за обезбедување финансиска помош;
  8. Советнички прашања.

 

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |