Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 23.04.2019 година во 18.00 часот во просториите на Општина Богданци (сала за состаноци) УЈП ќе оддржи обука за новините во начинот на оданочување на доход остварен од продажба на сопствени земјоделски производи според Законот за данокот на личен доход со примена од 01.01.2019 година.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |