Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Ве известуваме дека триесетипеттата седница на Советот на Општина Богданци е закажана за ден 12.12.2019 година (четврток) со почеток во 20.00 часот во салата на Советот на Општина Богданци.

На седницата ќе се работи по следниот

ДНЕВЕН  РЕД

 Точка 1. Предлог-Одлука за измена на распоредот на средствата на Буџетот на Општина Богданци за 2019 година.

 

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |