Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Под мотото „Нашата хуманост – дел од нечија среќа“  Општина Богданци, СОУ„Богданци“, Општинско Здружение на пензионери и бизнис заедницата, заеднички организираат Бадникова трпеза  по повод  верските празници  Бадник и Божик.

                Христовото раѓање само по себе е Молитва, дарување, милост, емпатија, желба за мир и соживот. За тоа ги покануваме сите социјално ранливи категории на граѓани да повелат на посен ручек на ден 04.01.2023 год ( среда) во просториите на црквата Св. Атанасиј Велики  од 12.00 до 16.00 часот.

             Граѓаните кои нема да бидат во можност да присуствуваат, од страна на организаторите ќе им бидат доставени подготвени посни оброци во нивните домови.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |