Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Денес, 24. 04.2020 год. (петок) со почеток од 19.00 часот Општина Богданци ќе врши дезинфекција на улиците, јавните површини и станбените згради на својата територија.

За таа цел  апелираме да не ги оставате вашите возила на улиците и јавните површини за да може непречено да се изврши дезинфекцијата и да се постигне саканата цел.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |