Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

На 21 март 2023 година, во Дојран, градоначалникот на општина Богданци г-ин Блаже Шапов оствари средба со дипломатските претставници на резидентните и нерезидентните Амбасади во РСМакедонија, во рамки на Дипломатски економски караван – ДЕК низ дел од општините во Југоисточниот плански регион, организиран под покровителство на Министерството за надворешни работи, а во соработка со Бирото за регионален развој и Центарот за развој на Југоисточниот плански регион.

Целта на настанот беше сите десет општини и дел од компаниите од Југоисточниот регион да ги претстават своите потенцијали и можности за инвестирање пред претставници на повеќе од  20 – тина дипломатски претставништва во земјава.

На средбата во Дојран, општина Богданци ги презентираше  економските капацитети и можности за финансирање на проекти за подобрување на инфраструктурните услови во посоечките индустриски зони.

Покрај општината, свои презентации од различен аспект, а заради ограничениот број на учесници согласно протоколот,  имаа три компании од општина Богданци-Баџо, Бреботекс и Органик Нар.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |