Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Почитувани,

Ве известуваме дека согласно дополнувањето на Одлуката за мерки за спречување на ширење на корона вирусот донесена од страна на Владата на Република Северна Македонија, се забранува пристап на лица и возила во паркови, излетнички места, места за рекреација во националните паркови и шуми и на други јавни места и површини, во период од  16-ти април (четврток) 2020 година  од 16.00 часот, до 21 април 2020 година (вторник) до 05.00 часот.

Ова значи дека почнувајќи од утре (четврток) од 16.00 часот па се до вторник е забранета посетата на брана „Паљурци“, градскиот парк, „честте јавори“ и други слични места на територијата на општина Богданци.

Апелираме да се приддржувате кон мерките бидејќи ќе има зголемување на полициските контроли во претстојниот период.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |