Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Ве известуваме дека следните економски оператори го  прифатија повикот на Општинскиот кризен штаб – Богданци да го организираат снабдувањето и доставата на потребните намирници на граѓаните во времето, кое со последните мерки на Владата на РСМ, е забрането движење на граѓаните:

Во Богданци:

 • Солун 53 маркет-070245980/070245960 (во недела 19.04.нема да врши достава)
 • Екстра кум-мзп – маркет -070320994
 • М-3 трејдинг маркет-070218113/071299138
 • Еко фреш-маркет-071961411/034223259
 • Мар мани фруит-пиљара-070320085/070438468
 • Бо-ана синка – продавница-078614084
 • Тие-дем дооел-пиљара-078449501
 • Елита тодоров дооел рибен ресторан-071602043
 • Цаци – иван пиљара-078845866
 • Тп сандра ми пиљара/продавница-070539318
 • Бобо левел дооел-гостилница-034221140/070392447

Во Стојаково:

 • Биг миџо маркет Стојаково-034235588/0702636561

Во Селемли:

 • Думи Душко дооел – продавница Селемли-071207451

Овие економски оператори ќе примаат и испорачуваат по телефон нарачки од граѓаните денес и утре (четврток и петок), од 16.00 до 20.00 часот, како и во сабота, недела и понеделник, од 10.00 до 18.00 часот.

Сите стари и изнемоштени лица и натаму можат да набават и да им се достават
потребните намирници преку општинскиот мобилен тим, јавувајќи се на
дежурниот телефон во Општина Богданци 072/916-648.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |