Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Се известуваат граѓаните на општина Богданци кои сакаат да донираат материјални добра за настраданите во земјотресот во Р.Турција и Сирија, дека можат да го сторат тоа од понеделник (13.02.) до петок (17.02.) во периодот од 08.00 до 16.00 часот во просториите на општина Богданци.

     Во согласност со добиените насоки, Ве известуваме дека користени работи не се прифатливи како донација.

     Во прилог листата на потребните материјали што ја достави Амбасадорот на Р. Турција во нашата земја.

    


ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |